December 25, 2012

gladiator tough

Joulutunnelmista välillä vähän muihin juttuihin! Päätettiin meidän koulun saksalaisvaihtarin Ericin ja hänen hostveljen Codyn ja -isän Michaelin kanssa osallistua Floresvillessä järjestettävään Gladiator Rock N Run tapahtumaan, mikä on 5 km pitkä juoksu, jossa reitin varrelle on laitettu kaiken näköisiä esteitä :-) Suurin piirtein puolissa näistä esteistä sai olla kontaktissa mudan kanssa, ja nyt ei siis puhuta mistään 'voi ei mun piti kävellä mutalätäkön poikki'-tyylisistä esteistä, vaan niissä pääsi ihan kunnolla rypemään mudassa :-D Tämä tapahtuma oli rakennettu motocross radalle ja esteinä oli esim. seinän yli kiipeämistä, ison 'hämähäkkiverkon' kiipeämistä, mutalätäköissä ryömimistä/kävelemistä/konttaamista x100, about 50 metriä pitkän liukumäen laskemista, jonka päässä odotti vesiallas, köyden kiipeämistä, tulen läpi juoksua sekä paljon muuta. Nuo mutaesteet oli rakennettu aika ovelasti, sillä sen mutalätäkön päälle noin 30cm korkeuteen oli asennettu piikkilanka, joten sinne mutaan oli pakko sukeltaa! Kun näin nuo mutaesteet ennen kisan aloittamista niin kävi kyllä mielessä, että mihin mä oon oikein mennyt lupautumaan, varsinkin kun koko huvista piti maksaa noin 60 euroa :-D Noh, radasta suoriuduttiin kunnialla läpi yhtäkään estettä ohittamatta ja olo oli maaliin päästyä kuin voittajalla! Juoksu oli fyysisesti melko rankka, vaikka futiksen pelaajana en koe itseäni mitenkään hirveän huonokuntoiseksi, mutta ai että meillä oli hauskaa! :) Kaikille osallistujille odotti maalissa mitali, t-paita (joka on oikeesti aika hieno, vaikka ilmaispaidasta onkin kyse), olutta täysi-ikäisille ja muuta juotavaa nuorisolle. Kisan jälkeen päästiin myös pulahtamaan vaatteet päällä isoon vesialtaaseen, joka ei tietenkään suihkussa käymistä korvannut, kun pari sataa muutakin ihmistä oli siellä käynyt, mutta sai siinä karistettua enimmät mudat vaatteista pois. Ja tietysti kun vähän päistämme vajaita ollaan, niin mentiin sitten ilmoittautumaan jo seuraavaan kisaan, joka pidetään toukokuussa :-)
Tässä myös huomaa hyvin, että pikkukaupungissa eletään, sillä paikallinen sanomalehti teki meistä jutun lehteen :-D Ihan sattumaa tämä ei ollut, sillä mun hostisä on yksi lehden valokuvaajista, mutta saatiin sitten kauniit mutaiset naamamme ja kommentit lehden etusivulle, jee! Tästä linkistä voi halutessaan lukea koko artikkelin :)

before the race
after the race :-D
 Photos by Chris Darus

 Ihanaa joulua kaikille sinne koti-Suomeen ja muuallekkin! <3

5 comments:

  1. No huh huh, kuvat kertovat kyllä hyvin tapahtuman todellisuuden! Oot sä melko mimmi :) tuosta on hienostelu kaukana. Laitatko vielä linkin sinne lehtijuttuun, sitä ei ollut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, ei tuonne hienostelemaan menty! :-D ja äiti rakas linkki on kyllä tuossa, laita hiiri siihen 'Tästä linkistä' kohdan päälle ja tsadaa! :-)

      Delete
    2. No niinpä näkyy :)) kiitos vinkistä ;)

      Delete
  2. Vähä siiistiää!Järkätää tommone Seinäjoelle ku pääset sieltä kotisuomee! ;)
    <3: magmo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Älä ny toi oli niiin huippua!! pääsi oikeen rypemään mudas niinku pikkulapsena :p tästä hyvä bisnesidea Suomes toteutettavaks ;-)

      Delete