April 15, 2013

American dream

Tätä hetkeä on odotettu monta vuotta ja nyt se on viimein ohi. Eilen pääsin siis kokemaan ja näkemään omin silmin sen paljon hehkutetun amerikkalaisen promin! Päivä alkoi kello 12 hiusten laitolla, manikyyrillä ja meikkaamisella. Kun vähän ennen kolmea pääsin kauneussalongista ulos, käytiin pikaisella lounaalla hostperheen kanssa ja sitten kiiruhdin takaisin kotiin vaihtamaan urheilusortsit ja t-paita kuukauden päivät käyttöön pääsyä odottaneeseen mustaan tanssiaismekkoon, viininpunaisiin kiilakorkoihin ja hopeakoruihin. Vaatteiden vaihdon ja viime silausten jälkeen olo oli kuin prinsessalla :) Tämän jälkeen prom-deittini ja poikaystäväni Jayson saapui meille valkealla ratsullaan (toisin sanoen harmaalla minivanilla, sama asia...) kello neljä ja aloitettiin operaatio kuvien otto. Aluksi hän antoi mulle corsagen, mikä on Amerikassa perinne, eli sellaisen pienen kukka-asetelman, joka kiinnitetään joko mekon rinnukseen tai ranteeseen. Sen jälkeinen tunti oli melkoista koettelua poskilihaksille sitä tunnettua Pepsodent-hymyä epätoivoisesti päällä pitäen, kun iloisesti poseerattiin kolmelle eri kameralle vuoron perään :-D Kun kuvat oltiin saatu otettua, suunnattiin illalliselle italialaiseen ravintolaan lähikaupunkiin Kerrvilleen kuudeksi, jossa meidän prom siis pidettiin erään yliopiston kampuksella. Prom oli koulun nettisivujen mukaan tarkoitettu alkavaksi kello 7 illalla, mutta niin kuin tässä ollaan vuoden mittaan huomattu, niin pikkukaupungeissa aikataulut heittää välillä aikamoisesti. Joku oli tehnyt mokan aikatauluissa ja tanssit alkoivatkin vasta kahdeksalta, joten päädyttiin istumaan tunti parkkipaikalla chillaillen, mutta eipä se hirveästi haitannut kun oli muutamat kaverit seurana :-)
Meidän promin teemana oli Pariisi, ja koko tanssiaispaikka oli koristeltu tämän teeman mukaisesti. Tanssimusiikkina oli kaikkea country-musiikista salsaan ja hitaista Gangnam Styleen. Ikinä en olis ajatellut omassa promissani näkevän cowboy buutseja ja länkkärihattuja, mutta ei kai sen olis pitänyt hirveesti yllättää kun Texasissa kerran ollaan :-D Jotkut parit veti tanssilattialla ihan täysillä boot scootin'ia (country-tanssia), mikä oli todella monimutkasen mutta samalla supersiistin näköstä, ja toiset tyytyivät tanssimaan ns. normaalia discotanssia :) Illan aikana kruunattiin myös tanssien kuningas ja kuningatar, jotka sattuivat olemaan samat henkilöt kuin homecoming-kuninkaalliset, sekä senioreille jaettiin 'vuoden'-palkinnot. Kuvia tuli otettua hurjat kolme kappaletta, koska valaistus salissa oli tosi huono ja suurin osa illasta meni tanssilattialla bailatessa!
Koko päivä oli kyllä ihan täydellinen ja kaikki meni nappiin pientä viivästystä lukuunottamatta! Nyt sitten vaan odottelemaan ensi helmikuuta ja wanhojen tansseja, kun saa vetää mekon uudelleen päälle ja leikkiä taas prinsessaa :)

operation "changing the shoes"


2 comments:

  1. voi mitä kuvia ja oot tosi nätti!:)
    toivottavasti itekki pääsis vaihtoon muutaman vuoden päästä, nauti!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon!! :-) ja joo suosittelen kyllä vaihtoon lähtemistä jos siihen vaan mitenkään on mahdollisuus :)

      Delete