August 15, 2012

the first days

Noniin vihdoinki pääsen ilmoitteleen itestäni tänne bloginki puolelle! Saavuin Texasiin siis lauantaina illalla väsyneenä, mutta sitäkin onnellisempana :-) Meitä lähti Suomesta 9 vaihtaria samaan aikaan ja Lontoossa joukkoon liittyi varmaan viitisenkymmentä (?) vaihtaria ympäri Euroopan. Kaikki lennot ja odotusajat sujui hyvin, mutta kyllä se 30 tunnin yhtäjaksonen matkustaminen alkoi jo pikkuhiljaa tuntua puuduttavalta.
Hostit otti mut tosi hyvin vastaan ja täytyy kyllä sanoa että ne on aivan huipputyyppejä! Pelkäsin kauheesti ensin, että en saa mitään selvää kenenkään puheesta, kun täällä ihmiset puhuu semmosella etelävaltiolaisella korostuksella, mutta iloseksi yllätykseksi aksentti ei oo tuottanut vielä mitään ongelmia ymmärtämisessä :-) Nyt ensimmäiset päivät on vierähtäny aika pitkälti lähipaikkakuntien kiertämisessä ja ekat kuvat tältä reissulta otin vasta tänään :o

 Meidän piti tänään mennä rekisteröitymään koululle, mutta rekisteröitymisen sijaan ne löi käteen kasan lomakkeita, mitkä pitää vielä täyttää vaikka oon täyttäny jo ainaki 129234879 lomaketta ja käski tulla huomenna takaisin. No, me keksittiin sitte hostäitin kans hauskempaa tekemistä ja lähdettiin uimaan tuonne naapuruston uima-altaalle :-) Täällä lämpötilat huitelee sielä 30-40 C asteen välillä, joten ny pääsen sit kokemaan sen kesän, mikä Suomessa jäi puuttumaan!

No comments:

Post a Comment