September 30, 2012

countryside

Ai että, melkeinpä mihin tahansa täällä meneekin, aina on matkan varrella aivan upeita maisemia! Okei, vuoria, peltoa ja metsää löytyy muualtakin maailmasta ja etenkin Suomesta, mutta silti tää jotenkin jaksaa hämmästyttää kerta toisensa jälkeen, kuinka kaunista täällä onkaan. En tiedä muista, mutta mun ennakkokäsitys Texasin luonnosta oli aluksi melko pitkälle aavikko ja kaktuksia :-D Toki tää osavaltio on suurempi kuin Suomi ja tännekin mahtuu paljon erilaisia juttuja, myös aavikkoa ja kaktuksia siis, mutta tämmöset maisemat on meidän kotipaikkakunnan ja San Antonion välillä, mitä ajetaan melkeinpä vähintään kerran viikossa. Bongasin myös tommosen ristin kukkulan päältä ja päätin napata siitä kuvan, tosin mitään sen suurempaa merkitystä sillä ei ole kuin koristaa maisemaa, mutta mun mielestä se on aika siistin näkönen :-)

© Chris Darus aka my hostdad
Apuvaaa, täälläkin alkaa jakson loppu kolkutella ovella, ja ens viikolla olis muutama koe edessä. Vähän kyllä jännittää biologian ja historian kokeen vääntäminen enkuksi, varsinkin kun bilsasta en oo tajunnut hölkäsen pöläystä koko jakson aikana... :-D Että ei kun peukut pystyyn ja toivotaan parasta!!!


2 comments:

  1. tykkäään toosi paljon sun blogist mut ois kiva jos postaisit useimmin :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljo! <3 joo tiedän, postaustahti ei oo mikään päätä huimaava, mut meidän netti on tosi surkee ku asutaa nii maalla et näiden tekeminen kestää ihan sikana :-D mutta yritän parantaa tapani ja saada postattua useemmin ! :-)

      Delete